UW LEASE AUTO INLEVEREN

EINDE LEASECONTRACT

Aan het einde van het leasecontract kan de lease-auto op drie locaties worden ingeleverd:

  • Bij Das Autohaus Leasing in Meerkerk
  • Bij de autodealer U kunt afspreken de gebruikte lease-auto in te leveren bij de autodealer omdat bijvoorbeeld de nieuwe lease-auto daar klaar staat. Wij zorgen ervoor dat de lease-auto opgehaald wordt om deze te controleren conform ons innameprotocol. Voor het ophalen van de leaseauto worden transportkosten berekend.
  • Op een andere locatie Indien u ervoor kiest de auto op een andere locatie in te leveren, dan wordt er in overleg een datum en locatie afgesproken zodat Das Autohaus Leasing de auto kan ophalen. Voor het ophalen van de leaseauto worden transportkosten berekend.

De uiteindelijk inname van het voertuig vindt altijd plaats in Meerkerk omdat wij dan over de juiste voorzieningen beschikken voor een goede en adequate inname. Bij de inname letten wij onder meer op de conditie van de lease-auto, zoals kilometerstand en schades.  Wij maken een onderscheid tussen acceptabele en niet-acceptabele schades. Meer informatie hierover vindt u in ons innameprotocol. In ons innameprotocol geven wij voorbeelden welke schades wel en niet acceptabel zijn. Op deze wijze is het ook voor u duidelijk hoe de auto beoordeeld wordt.